Crispy fish bites med gräslökspotatis
Gör som Siri Barje och laga en smarrig middag med våra Crispy fish bites. Tillagas enkelt in i ugnen direkt från frysen. Till dessa gör Siri en rostad potatis med gräslök, en syrlig sås med koriander och lime samt en enkel kålsallad.
En middag som går hem hos alla!
DU BEHÖVER:
900 g ekologisk fast potatis i smala klyftor
1 påse Crispy Fish Bites
1 påse vitkål och morot
2 dl majonnäs
1 kruka ekologisk färsk koriander, grovt hackad
1 näve ekologisk färsk spenat
1 klyfta ekologisk vitlök, riven
1+2 tsk ekologisk limejuice på flaska
Ekologisk olivolja
1 kruka ekologisk gräslök, fint hackad
Salt & peppar
GÖR SÅ HÄR:
1. Sätt ugnen på 220 grader.
2. Blanda klyftad potatis med olivolja och salt. Lägg på en plåt med bakplåtspapper och ställ i ugnen och rosta tills gyllene, ca 25 min.
3. Spara lite hackad koriander till servering, mixa sedan 0,5 dl majonnäs med resterande koriander, vitlök, salt och 1 tsk limesaft.
4. Mixa tills röran är helt grön, vänd ned den i resterande majonnäs utan att mixa. Smaka av och ställ i kylen.
5. Lägg frysta Crispy Fish Bites på en plåt med bakplåtspapper ställ in i ugnen med potatisen och tillaga enligt förpackningen.
6. Blanda vitkål och morot med 2 tsk limesaft, lite koriander, salt och olivolja i en stor skål.
7. Servera Crispy Fish Bites till rostad potatis med gräslök på, såsen och salladen. Strö över resterande koriander!
Tyckte du om receptet? Klicka här för att se fler.
Du hittar de flesta produkter i vårt sortiment. Allt finns att köpa på Hemköp, Willys, Mathem, Tempo och City Gross.